Plans for the interior re-organisation of St. Kieran's Church are based on the following principles: 1. The preservation of the integrity of the original builiding, an architectural distinctive representation of design in the 1960's. 2. Accommodation of the current regulations regarding disability access compliance as far as feasible. 3. A more efficient use of the interior space of the building, with particular attention to the need to decongest the area around the side entrance adjacent to the carpark, toilets, and only disability access point.

 

 

The proposed - interior of the church showing new arrangement of music area on the left and Reconciliation Room on the right:

 

A Development Approval application has been approved by the Warringah Council as of November 2013.

 

interior 1